Bloggen lever.. jag lovar

..Den sover bara lite grann för att gästspela då och då tillsvidare. Här kommer lite black&white bilder ur min portfolio! ENJOY

Idre Fjällby

HEJ!

Det var ett tag sen man uppdaterade bloggen men den ska inte få falla i glömska, jag tillåter det inte ;) det har hänt en massa kul saker på fotofronten. Det började med att Malin Ortmann, ni vet hon som designar kläder och visat dom på Spring Inspiration, smsade mig om att hon har kommit i kontakt med IKEA i år igen och att hon ska få visa bilder på deras hemsida. Det roliga med detta är att jag kommer få fota kollektionen :D OCh jag har redan börjat. I lördags träffades jag och Sara Nielsen för att fota ett par plagg, och några bilder blev kanonbra! :) Jag får inte visa bilderna än men ni vet att det är något på gång iallafall..

Igår så åkte jag och John i släptåg på mamma o pappa upp till Idre Fjäll och idag har vi spenderat några timmar i backarna :) riktigt härligt. John har dock inte åkt på typ 9 år men det gick riktigt bra för honom ändå...

Ska nog dra ut och åka lite till senare :)






Hunden och katten stannade hemma..


GOD morgon, verkligen!

HEJ BLOGGEN! :)
Vaknade idag och mår faktiskt mkt bättre än på flera dagar (ont halsen fortf. men ändå) :) Hursomhelst, kände jag för en ambitiös frukost för att fira mitt tillfrisknande!
Frukosten innehåller alltid en 2 cl shot av Aloe Vera Honey :) Den får min mage att må toppen!

4/2 2011

God morgon!
Jag kan ju börja med att meddela att jag mår mycket bättre idag! Känns så jäkla gött :) Dock har jag ont i halsen fortfarande, det känns som ett sandpapper samtidigt som det är typ slemmigt, känner ni igen det?
Det är nog dock lika bra att jag vart hemma från jobbet idag, hade inte velat stå o hosta på alla kunder ;)
Igår när jag la upp lite bilder kom jag o tänka på Siri min fina vän som bor i Växjö och pluggar, tänkte bara lägga upp en bild till på henne som är jäkligt snygg, en del av er har redan sett den på Facebook men den är fortfarande fin :)

Golvad av AppStore

Skojjar dom eller? Det finns ju appar till allt.. Titta vad jag upptäckte, en App för Ica Maxi!! Min älskade matbutik, dock fanns inte Jönköping med just nu (fail) men det kommer nog inom kort kanske? Coolt iallafall! :)
Ser ni ikonen näst längst ner? ;)

Alster

Här kommer lite mer bilder så ni får känslan av vad jag kan tänkas hitta på med kameran!


Målet med bloggandet

Just ja, glömde berätta om mitt mål med bloggen; att få skapa ett forum där jag kan visa mina verk som jag skapar med diverse kamerautrustning, make-up, plattång och spray. Jag fotar mest människor men ibland händer det att jag leker naturfotograf ;) Hoppas att jag nu kan hålla i detta och vara duktig på att uppdatera bloggen!
Bilden är tagen förra året (2010) och Sara Nielsen, min fina vän, var modell.. Gillar den oskyldiga rena känslan och att det känns lite 1800-t eller vad tycker ni? :)
Just ja, glömde berätta om mitt mål med bloggen; att få skapa ett forum där jag kan visa mina verk som jag skapar med diverse kamerautrustning, make-up, plattång och spray.
Jag fotar mest människor men ibland händer det att jag leker naturfotograf ;) Hoppas att jag nu kan hålla i detta och vara duktig på att uppdatera bloggen!

Bilden är tagen förra året (2010) och Sara Nielsen, min fina vän, var modell.. Gillar den oskyldiga, rena känslan men att det ändå känns lite rockchick eller vad tycker ni? :)

Torsdagen 3/2 2011






Ligger på soffan utslagen..
Har insett hur sjuuukt tråkigt det är att vara sjuk. Ingen vill vara nära en, inga vänner, inte ens min egen sambo vill det. Han övervägde att sova på soffan igårkväll men han får ju skärpa sig eller :P Så farligt är det väl inte med mig, det slemspridande lilla fross-monstret som jag är? ;)
Nej men jag hoppas verkligen att detta går över snart, får panik av att inte träna nått. Vill bara dra iväg till F&S och köra ett stenhårt pulspass eller stationspass eller vad som helst! JAG VILL RÖRA PÅ MIG!
Svettas typ så fort jag förflyttar mig överhuvudtaget, typ som att gå på toa, vet ni hur ansträngande det är att göra det?
Jag är sjukt bitter idag, I know, men febern känns lite bättre igen så jag kanske kommer på fötter tills helgen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0