28 April - Nice dag!

Idag mår jag kanon, gick upp kl 07.45 och drog till Sofie B som klippte mig. Har ju kört på snaggat ett tag nu men jag trivs otroligt bra med det för att det är så smidigt på sommaren. Man tränar och allt möjligt och behöver inte göra ett skit med håret. Tänk om ni tjejer skulle göra det också! Vad säger ni?

Malin Ortmann Collection

Fotade Malins nya kollektion i söndags med modellen Sandra Cederberg. Båda två var skitduktiga och Malin assisterade mig jättebra så det hela gick smidigt! Här kommer en liten sneak-peek på bilderna från den soliga dagen i Jönköping!

Inlägg 1 April

God afton alla godingar!
Sitter återigen på soffan efter en lång dags arbete. Det brukar låta såhär när jag bloggar men helt seriöst, när ska det hända nått kul i mitt liv??! Är galet trött på den här vardagslunken. Den får mig att bli så nere. Jag vill bara dra iväg nånstans långt bort och bara få lite spänning och liv tillbaka.
Jobbet tar knäcken på mig just nu också. Känner att man inte får uppskattning men samtidigt så får ingen annan det heller. Dock taggar det mig att verkligen plugga vidare och få visa vad man går för :)
Imorn är det dags för Högskoleprovet och allt vad det innebär. Men jag är inte nervös nånstans och det är bara för att jag inte tar det på så stort allvar. Vill bara veta vad det är typ och lite vad man kan. Har inte pluggat på 1,5 år så man är ju degig i huvudet.
Bjuder på lite svensk sommar..

RSS 2.0